Harmony XL Pro

 

Wat doet de Harmony XL Pro?

 

De oplossing voor vrijwel al uw huidproblemen! De Harmony XL Pro biedt een scala aan geavanceerde toepassingen waarmee wij allerlei complexe huidaandoeningen kunnen behandelen.

De Harmony XL Pro maakt gebruik van bijna 20 afzonderlijke technologieën die gebruik maken van laser, licht en ultrasound. Hierdoor kunnen meer dan 65 indicaties uitgebreid behandeld worden. Door uitgebreide klinische onderzoeken is dit platform zeer veilig. Het is daarom mogelijk om alle lichaamsdelen en alle huidtypen zeer effectief te behandelen.

Tijdens het vrijblijvend consult met de huidtherapeut wordt uw klacht uitvoerig besproken. Er worden foto’s gemaakt voor in uw dossier om het voor- en na verschil makkelijk te kunnen herkennen. Tijdens dit gesprek wordt een keuze gemaakt uit een van de handstukken die gebruikt kunnen worden voor uw indicatie. Het behandelplan wordt vervolgens opgesteld, zodat u weet wat u kunt verwachten met betrekking tot het resultaat, hoeveelheid behandelingen en de behandelfrequentie.

 

Welke indicaties kunnen wij met de Harmony XL Pro behandelen?

 

Pigmentvlekken

Couperose

Beenvaatjes

Een ongewenste tatoeage

Anti-aging

Kalknagels

Littekens

Onze Vestiging

Mariniersweg 34 3011 NP Rotterdam

Mail Ons

rotterdamcentrum@cliniclaras.nl

Bel Ons

010 310 59 69
06 42 59 05 54

Geef hier uw voorkeursdatum aan  Ervaringen

  K: Ik heb altijd al last gehad van rode adertjes in mijn gezicht waar ik mij ontzettend aan stoorde. Elke dag camoufleerde ik het met make-up, maar alsnog zag je de roodheid erdoorheen.
  De huidtherapeute adviseerde mij een couperose behandeling met de laser en na 3 behandelingen zijn alle vaatjes verdwenen!

  D: Na mijn 1e zwangerschap heb ik pigmentvlekken in mijn gezicht gekregen. Sinds mijn 15e heb ik al last van acné en nu ook nog donkere vlekken. Mijn gezicht zag er echt niet uit. De acné heb ik nu aardig onder controle met een goede reiniging, maar de pigmentvlekken zijn zo goed als weg dankzij de harmony laser. Ik durf weer zonder make-up naar buiten.

  Pigmentvlekken

   

  Wat zijn pigmentvlekken?

   

  Pigmentvlekken zijn donkere of lichte plekken op de huid en komen bij jong en oud voor.

  Sproetjes en ouderdomsvlekken zijn ook pigmentvlekken. Ze kunnen verschillend van kleur, grootte en vorm zijn. Soms voelen ze wat ruw aan. Ze zijn meestal erfelijk bepaald, maar ze komen vaak ook later tevoorschijn. Helaas kunnen we dit haast niet voorkomen, maar het is gelukkig wel te behandelen.

  Moedervlekken zijn meestal onschuldig, maar ze zijn onderhevig aan een verhoogd risico op huidkanker. Vooral als de huid veel wordt blootgesteld aan de zon. Heeft u twijfels over een pigmentvlek of moedervlek, laat deze dan door uw huisarts controleren.

   

  Hoe worden pigmentvlekken behandeld?

   

  Onze gediplomeerde huidtherapeuten behandelen pigmentvlekken met de Harmony XL Pro door middel van gepulst licht van 540 nanometer. Uw huid blijft onbeschadigd, dus er zullen geen littekens ontstaan.

  Gemiddeld zijn er 3-6 behandelingen nodig, maar vaak ziet u al na 2 behandelingen verbetering. Soms zijn er meer behandelingen nodig, dit is afhankelijk van de grootte en het aantal pigmentvlekken die behandeld moeten worden. Tussen twee behandelingen zit minimaal 3 weken, zodat de huid de tijd krijgt om te herstellen na de behandeling.

   

  Wat kunt u verwachten na de behandeling van pigmentvlekken?

   

  Na de behandeling kan uw huid wat rood worden, lichte zwelling vertonen of wat geïrriteerd zijn. Het gevoel is te vergelijken met zonnebrand. Na enkele uren zal dit verminderen. Als u er behoefte aan heeft mag de huid gekoeld worden met een koud kompres. Schrik niet als het lijkt alsof het pigment erger wordt na de behandeling. De pigmentvlekken worden eerst donkerder, omdat ze door de behandeling naar boven komen. Tijdens het herstelproces van de huid, zal de donkere verkleuring verder weg trekken, waarna u het resultaat van de behandeling kunt gaan zien.

  Het is aan te raden om dagelijks een verzorgingsproduct met minimaal factor 30 te gebruiken en dit elke 2 uur te herhalen op zonnige dagen.

  Pigment before/after

  1 zone € 65,-

  € 195,-

  per behandeling

  pakket van 3 + 1 gratis

  2 zones (wang en voorhoofd) € 85,-

  € 255,-

  per behandeling

  pakket van 3 + 1 gratis

  Volledig gelaat € 110,-

  € 330,-

  per behandeling

  pakket van 3 + 1 gratis

  Hals of decolleté € 85,-

  € 255,-

  per behandeling

  pakket van 3 + 1 gratis

  Hals en decolleté € 110,-

  € 330,-

  per behandeling

  pakket van 3 + 1 gratis

  Tatoeage verwijderen

  Heeft u een tatoeage waar u graag vanaf wilt? Dan bent u bij Clinic Lara’s aan het goede adres.

  Beenvaatjes

   

  Beenvaatjes zijn verwijde vaatjes op de benen, die zichtbaar zijn als rode of blauwe lijntjes. Het is cosmetisch storend, maar gelukkig onschuldig en goed te behandelen.
  Meestal ontstaan beenvaatjes spontaan, maar ze kunnen ook veroorzaakt worden door dieper gelegen spataderen. De druk van binnenuit belast dan de oppervlakkig gelegen vaatjes. Dit kan komen door bijvoorbeeld zwangerschap, maar ook een staand beroep.

  Bij Clinic Lara’s werken wij met de ND:Yag laser van Harmony XL Pro. De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten.
  De afgevuurde laserstraal komt in de huid en richt zich alleen op de bloedvaatjes om deze te vernietigen. Het omliggende weefsel wordt niet beschadigt.
  Door de warmte van de laserstraal trekt de vaatwand samen en ruimt het lichaam het (nutteloze) bloedvat op.

  De behandeling kan alleen uitgevoerd worden bij beenvaatjes met een doorsnede kleiner dan 4 mm.

  Indien u bloedverdunners gebruikt, kunt u wel behandeld worden. Hou echter wel rekening met een langere hersteltijd en blauwe plekken.

  Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandeling nodig met een tussenpoos van 6 tot 8 weken. Het beste is om na de behandeling een steunkous te dragen.
  Na de behandeling kunt u beter 3 dagen wachten met intensief sporten of naar de sauna gaan.
  Niet alle beenvaatjes kunnen verwijderd worden helaas, maar een afname van 75% is haalbaar.

  In de toekomst kunnen er wel weer nieuwe beenvaatjes ontstaan. Dit valt niet te voorkomen met een laserbehandeling.

  Op een gebruinde huid zijn vaatjes niet zo goed te zien, wat het behandelen lastiger maakt. Zonnebanken, spraytan of zelfbruinende crème is dus niet aan te raden.
  Bij behaarde benen graag 1 of 2 dagen van tevoren scheren.

  Na de behandeling heeft u niet veel last. Het behandelde gebied zal licht gezwollen zijn en warm aanvoelen, maar dit trekt redelijk snel weg.
  De behandelde beenvaatjes kunnen na een behandeling wat blauw/paarsig kleuren, dit trekt ook na enkele weken weg.

  beenvaatjes before/after

  50 cm2

  € 65,-

  30min

  Per behandeling

  75 cm2

  € 85,-

  30 min

  Per behandeling

  100 cm2

  € 100,-

  45-60 min

  Per behandeling

  125 cm2

  € 120,-

  60 min

  Per behandeling

  150 cm2

  € 135,-

  60 min

  Per behandeling

  Bij een groter oppervlak in overleg met de specialist

  € ,-

  Per behandeling

  Couperose

  Couperose zijn rode, verwijde adertjes in het gezicht. Meestal komen ze voor op de wangen en de neus. Het komt vaak voor en is gelukkig onschuldig, maar mensen storen zich er meestal wel aan.

  Kalknagels

   

  Kalknagels worden ook wel schimmelnagels genoemd.  Ze zijn verdikt, brokkelig en verkleurd. De nagel kan geel, bruin of zelfs groen zijn.

  Kalknagels ontstaan door een schimmel die de nagel besmet. Vaak is de nagel al in een slechte conditie door bijvoorbeeld een beschadiging en dan heeft de schimmel vrij spel om in de nagel te komen. Een schimmel voedt zich met hoorncellen van de nagel en breidt zich gemakkelijk uit. Op den duur zal de gehele nagel besmet zijn.

  Bij Clinic Lara’s worden kalknagels behandeld met de Harmony XL Pro laser. De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten.

  Als eerste wordt er een intake gesprek gepland waarin de huidtherapeute u uitleg geeft over de behandeling en advies geeft voor thuis.

  In de winkels zijn er enorm veel antischimmelproducten verkrijgbaar. Het verschil met de laser is dat deze producten niet de nagel doordringen en de laser wel, waardoor de nagels met de laser diep en effectief worden behandeld voor een langdurig resultaat.

  Gemiddeld zijn er 4-6 behandelingen nodig, afhankelijk van hoe ernstig de nagels besmet zijn en hoe lang de schimmelinfectie al aanwezig is.
  Tussen de behandelingen dienen er 4 weken te zitten.
  Voor de behandeling dient u bij een pedicure de nagels dun te laten frezen, dit graag 1-3 dagen van tevoren.

  Na 3 behandelingen gaat u resultaat zien, in de vorm van verbetering van kleur van de nagel en de nagel zal minder brokkelig zijn.

  Het is aan te raden om thuis wel een antischimmelproduct te gebruiken in combinatie met de laser om verdere verspreiding tegen te gaan. Een tinctuur voor op de nagels en een spray voor in de schoenen en op de voeten zijn voldoende.

  – Droog uw voeten goed af na het douchen
  – Loop niet op blote voeten in openbare ruimtes
  – Draag elke dag schone sokken en neem deze ook mee naar de behandeling
  – Was uw beddengoed en sokken op 60 graden
  – Houd uw nagels kort

  1 nagel € 45,-

  € 135,-

  per behandeling

  Pakket van 3 + 1 gratis

  2 nagels € 55,-

  € 165,-

  per behandeling

  Pakket van 3 + 1 gratis

  3 nagels € 60,-

  € 180,-

  per behandeling

  Pakket van 3 + 1 gratis

  4 nagels € 65,-

  € 195,-

  per behandeling

  Pakket van 3 + 1 gratis

  5 nagels € 75,-

  € 225,-

  per behandeling

  Pakket van 3 + 1 gratis

  6-10 nagels € 110,-

  € 330,-

  per behandeling

  Pakket van 3 + 1 gratis

  Anti-aging

  Huidveroudering is een normaal verschijnsel, wat al vanaf ons 20e jaar begint.
  Hoe snel de huid veroudert is afhankelijk van meerdere factoren, zoals roken, voeding, huidverzorging, ultraviolette stralen (zon en zonnebank) en genen.

  Littekens

   

  Wat zijn littekens?

   

  Littekens ontstaan nadat de huid beschadigd is.
  Is alleen de opperhuid beschadigd, dan ontstaat er een schaafwond die weer wegtrekt.
  Is ook de lederhuid beschadigd, dan is de beschadiging zo diep dat er een litteken achterblijft.

  Het soort litteken dat ontstaat is afhankelijk van o.a. de aanleg voor het maken van littekenweefsel, de soort verwonding en de plaats op het lichaam.

  Er zijn verschillende soorten littekens:

  – Atrofische littekens: kan je vaak herkennen aan de ‘putjes’ die ze tonen in de huid, vaak veroorzaakt door acne.

  – Hypertrofische littekens: deze zijn dik en kan je herkennen aan dat ze boven de huid uitsteken. Ze kunnen rood zijn, pijn doen en jeuken.

  – Keloïde littekens: deze zijn dik, rood of donkerder gekleurd dan de rest van de huid. Deze littekens komen vooral voor bij mensen met een donkerdere huid.

   

  Hoe worden littekens behandeld?

   

  Clinic Lara’s behandelt littekens met de Harmony XL Pro door middel van twee technieken. De roodheid kan verminderd worden door het litteken te behandelen met gepulst licht. Het verheven gedeelte van het litteken kan afgevlakt worden met de ablatieve laser.

  De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten. Als eerste wordt er een vrijblijvend consult gepland waarin de huidtherapeute het litteken beoordeeld en een schatting geeft van het aantal benodigde behandelingen en de kosten hiervan.

  Ieder litteken dient anders behandeld te worden. Dit is afhankelijk van het soort litteken dat behandeld wordt.

   

  Wat kunt u verwachten na de behandeling van littekens?

   

  Na de behandeling kan uw huid wat rood worden, lichte zwelling vertonen of wat geïrriteerd zijn. Littekens worden afgevlakt, minder rood en ook bijbehorende klachten zoals jeuk kunnen verminderd worden.

  Klein (tot 25cm2)

  € 45,-

  Per behandeling

  Middel (tot 50cm2)

  € 65,-

  Per behandeling

  Groot (tot 100cm2)

  € 85,-

  Per behandeling

  Vanaf 100 cm2

  € ,-

  in overleg met de huidtherapeute

  Per behandeling

  Fractional / Clearlift

  Gedeelte gelaat

  € 95,-

  per behandeling

  Gelaat

  € 135,-

  per behandeling

  Hals

  € 110,-

  per behandeling

  Gelaat en hals

  € 185,-

  per behandeling

  Combinatie Fractional / Clearlift laser

  Gedeelte gelaat

  € 115,-

  per behandeling

  Gelaat

  € 155,-

  per behandeling

  Hals

  € 130,-

  per behandeling

  Gelaat en hals

  € 205,-

  per behandeling