Anti-aging

 

Huidveroudering is een normaal verschijnsel, wat al vanaf ons 20e jaar begint.

Hoe snel de huid veroudert is afhankelijk van meerdere factoren, zoals roken, voeding, huidverzorging, ultraviolette stralen (zon en zonnebank) en genen.

Tijdens het verouderen van de huid wordt de opperhuid steeds dunner en wordt de huid kwetsbaarder. Tevens neemt de hoeveelheid collageen en elastine af, waardoor de huid minder stevig en soepel is.
Uiteindelijk wordt de huid slapper en ontstaan er rimpels.

De zon (en zonnebank) is momenteel de grootste boosdoener voor onze huid. Elastine en collageen raken erdoor beschadigd en de bloedvaatjes verliezen elasticiteit, waardoor er couperose ontstaat.
Ter bescherming maken de pigmentcellen meer pigment aan, waardoor er pigmentvlekken ontstaan.

Gelukkig heeft Clinic Lara’s de oplossing!
Onze huidtherapeuten werken met de fractional laser en de clearlift laser van de Harmony XL Pro.

Al na enkele behandelingen ziet u een prachtig resultaat!

 

Clearlift


Met de clearlift behandeling wordt er warmte in de huid gebracht die ervoor zorgt dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.
Gemiddeld zijn hiervoor 4-6 behandeling nodig met een tussenpoos van 4 weken.
Het proces van aanmaken van collageen en elastine is wat langzaam, vandaar dat het resultaat pas zichtbaar is na enkele maanden.
Het is aan te raden om na een kuur van 4-6 behandelingen, de behandeling voort te zetten om de 6-8 weken.
De clearlift behandeling kan zelfs op de donkere huid worden uitgevoerd!

 

Fractional laser


De fractional laser werkt op 3 manieren.  Er worden kleine gaatjes in de huid geschoten, er ontstaat warmte in de huid en een kwart van de dode huidcellen wordt verwijderd door verdamping.
Deze 3 technieken samen zorgen voor een fantastisch resultaat. Uw huid wordt gladder en strakker, poriën verstrakken, pigmentvlekken worden lichter en uw huidskleur zal frisser ogen.

Er zijn 4 behandelingen nodig met een tussenpoos van 4 weken.

De behandeling is niet pijnlijk, maar wel dient u rekening te houden met wat roodheid, kleine korstjes en wat schilfering voor 5-7 dagen na de behandeling. Pas na 48 uur mag u make-up aanbrengen op de huid. Bij voorkeur minerale make-up. Gewone foundation dient u een week mee te wachten.

Na deze kuur mag de fractional behandeling voor een jaar niet meer uitgevoerd worden, maar u kunt de aanmaak van collageen en elastine blijven stimuleren door middel van de clearlift laser.

Het is erg belangrijk dat u de zon zoveel mogelijk probeert te vermijden en uw huid dagelijks beschermd met een crème met (minimaal) spf 30.

Anti-aging before/after

Onze Vestiging

Beijerlandselaan 28-B 3074 EJ Rotterdam

Mail Ons

rotterdam@cliniclaras.nl

Bel Ons

010 432 15 15
06 18 31 48 15

Geef hier uw voorkeursdatum aan
    document.getElementById( "ak_js_1" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );

    × Neem contact op