Tattoo laseren

 

Tattoo laseren bij Clinic Lara’s

Heeft u een tattoo waar u graag vanaf wilt? Wilt u ruimte maken voor een nieuwe? Dan bent u bij Clinic Lara’s aan het goede adres, waar wij werken met een FDA-goedgekeurd apparaat voor tattoo laseren.

 

De behandeling voor tattoo laseren

Clinic Lara’s werkt met het meest effectieve laser apparaat. Namelijk; de Harmony XL Pro laser voor tattoo laseren. Het laser apparaat is een effectieve behandeling voor vele kleuren tatoeage inkt: zwart, blauw, groen, oranje, geel, rood. De behandeling voor tattoo laseren is erg snel en veilig. De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten.

Voordat er behandeld word, zal de huidtherapeute u eerst tijdens een consult uitleg geven over de werking van de laser en al uw vragen beantwoorden. Zij zal dan tevens een schatting maken van het aantal behandelingen die nodig zullen zijn voor tattoo laseren.

 

Is tattoo laseren pijnlijk?

Dit is waarschijnlijk de meest gestelde vraag. Tattoo laseren is te vergelijken met het afschieten van een elastiekje tegen de huid. Bij gebruik van de Harmony XL Pro is het laseren van de tattoo vaak minder pijnlijk dan het zetten hiervan.

 

Resultaat na tattoo laseren

Een tattoo bestaat uit inktdeeltjes die ingekapseld zitten in de huid. Een laser vuurt een intense lichtflits op de tattoo af waardoor de kapsels openbreken. De inkt brokkelt hierdoor uit elkaar in hele kleine stukjes en het afweersysteem van het lichaam voert ze af. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van diverse factoren, zoals de diepte, leeftijd, type en kleur van de tatoeage. De gebruikte inktsoort, de gevoeligheid van uw huid en uw afweersysteem hebben ook invloed op het aantal benodigde behandelingen.

 

Tattoo laseren met Harmony XL Pro

Tijdens de behandeling ontstaat er een wit laagje over de tattoo, dit heet lasersnow. Dit verdwijnt nog dezelfde dag. Hierna ziet de tattoo er net zo uit als voor de behandeling, maar is de plek iets wat rood en licht gezwollen. Er kunnen wat kleine blaren of korstjes ontstaan. Blijf hier vanaf.
Uw lichaam gaat nu beginnen met het afbreken van de inktdeeltjes en dit proces duurt een aantal weken.

 

Is een tattoo laseren veilig?

Een laserbehandeling om je tatoeage te verwijderen is veilig, zeker wanneer er gebruik gemaakt wordt van de Harmony XL Pro. Het is wel belangrijk dat hiervoor hoogwaardige laserapparatuur gebruikt wordt, ga daarom naar een kwaliteit geregistreerde huidtherapeut.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een bestaande tattoo gedeeltelijk te laseren, zodat er daarna een zogenaamde cover-up van de tattoo kan worden gemaakt. Hierbij kunnen wij (gedeeltelijk) stukken van de oude tattoo weg laseren waardoor jouw tattooartiest er makkelijker een vervangende tatoeage over kan plaatsen.

GROTE VOORDELEN VOOR U:

  • Minimaal risico op bijwerkingen
  • Effectieve behandeling voor vele kleuren tattoo inkt: zwart, blauw, groen, oranje, geel, rood
  • Doeltreffende resultaten met minimale down time
  • Veilige en nauwkeurige behandeling
  • Snelle behandeling
  • Zeer duidelijke resultaten na een aantal behandelingen..

 

Iedere tattoo is uniek en het verwijderen daarvan heeft maatwerk nodig met de beste apparatuur en uitsluitend met ervaren experts die beschikken over de juiste opleidingen. Maak nu een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

 

De Harmony XL Pro is een FDA goedgekeurd apparaat. FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur houdt. (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingEen FDA keurmerk staat niet alleen voor de veiligheid van het product, maar is ook een betrouwbaar en hoogstaand kwaliteitswaarborg van zowel het productieproces als het eindproduct.

Ook in Amsterdam kan je terecht voor tatoeage verwijderen

www.cliniclarasamsterdam.nl

Wat doet de Harmony XL Pro?

De oplossing voor vrijwel al uw huidproblemen! De Harmony XL Pro biedt een scala aan geavanceerde toepassingen waarmee wij allerlei complexe huidaandoeningen kunnen behandelen.

Bekijk de pagina Harmony XL Pro

Onze Vestiging

Beijerlandselaan 28-B 3074 EJ Rotterdam

Mail Ons

rotterdam@cliniclaras.nl

Bel Ons

010 432 15 15
06 18 31 48 15

Geef hier uw voorkeursdatum aan
    document.getElementById( "ak_js_1" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );

    × Neem contact op