Coagulatie

 

Met de coagulatietechniek is het mogelijk om goedaardige, oppervlakkige huidoneffenheden te behandelen. Het is mogelijk om onder andere couperose, fibromen, bloedblaasjes en dermatosa papulosa nigra te behandelen. De behandelingen worden uitsluitend door onze huidtherapeuten uitgevoerd.

 

  • Couperose

Couperose uit zich als kleine rode bloedvaatjes in het gezicht (met name op de huid, de wangen en de kin).

 

  • Teleangiëctastieën (vaatjes)

Teleangiëctastieën worden ook wel tele’s genoemd. Het zijn rood tot paars verkleurde verwijder vaatjes in het gelaat of ergens anders op het lichaam. De vaataandoening is goedaardig, maar kan wel zorgen voor verstoring van het uiterlijk.

 

  • Spider naevus (spinnenkop)

Een spider naevus is een goedaardige, meestal kleine bloedvatafwijking in de huid. Het ontstaat door een plaatselijk verwijding van een bloedvaatje of meerdere kleine bloedvaatjes. Het uit zich als een klein, rood, en meestal verheven plekje. Het lijkt op het ‘lichaampje’ van een spin, want er is vak een centrum aanwezig waaruit kleine rode bloedvaatjes lopen. Het komt meestal voor in het gelaat.

 

  • Fibromen (steelwratjes)

Fibromen worden ook wel steelwratjes genoemd. Het zijn kleine steelachtige wratjes die vaak voorkomen in het gelaat, de hals, de oksels, de romp en de liezen. Dus vooral op plaatsen waar wrijving ontstaat. Fibromen zijn goedaardig en kunnen gemakkelijk worden verwijderd.

 

  • Dermatosa papulosa nigra (DPN)

Dermatosis papulosa nigra zijn kleine, donkere, licht verheven huidafwijkingen in het gezicht. Het komt vooral voor rondom de ogen, maar kunnen ook op andere plekken tot uiting komen. Het komt vooral voor bij mensen met een donkere huid. Het is en goedaardige afwijking, maar kan wel als cosmetisch storend ervaren worden.

 

Hoeveel coagulatie behandelingen heeft u nodig?

 

Na één behandeling is gelijk resultaat te zien. Om het optimale resultaat te bereiken, zullen er in sommige gevallen meerdere behandelingen nodig zijn. De huidtherapeut geeft advies op maat.

 

Na de behandeling


Na de behandeling is de huid rood en kan wat gezwollen zijn. Na een aantal dagen ontstaat een korstje op de huid, welke na 10-14 dagen volledig herstelt.

De huid is de eerste twee weken na de behandeling kwetsbaar, daarom raden wij u aan om de huid twee weken na de behandeling te beschermen met een SPF van minimaal 30.

Onze Vestiging

Beijerlandselaan 28-B 3074 EJ Rotterdam

Mail Ons

rotterdam@cliniclaras.nl

Bel Ons

010 432 15 15
06 18 31 48 15

Geef hier uw voorkeursdatum aan
    document.getElementById( "ak_js_1" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );

    × Neem contact op