Couperose

 

Couperose zijn rode, verwijde adertjes in het gezicht. Meestal komen ze voor op de wangen en de neus.
Het komt vaak voor en is gelukkig onschuldig, maar mensen storen zich er meestal wel aan.

Vaak is het erfelijk bepaald en het is dan ook bijna niet te voorkomen. Temperatuurverschillen, zoals sauna, zonlicht en roken kunnen couperose verergeren.
Gelukkig is couperose wel goed te behandelen.

Clinic Lara’s behandelt couperose met de Harmony XL Pro laser door middel van gepulst licht van 540 nanometer. Uw huid blijft onbeschadigd, dus er zullen geen littekens ontstaan.
De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten.

Gemiddeld zijn er 3-6 behandelingen nodig, maar vaak ziet u al na 2 behandelingen verbetering.
Er moet minimaal 3 weken tussen 2 behandelingen in zitten.

Het is aan te raden om dagelijks een verzorgingsproduct met minimaal factor 30 te gebruiken en dit elke 2 uur te herhalen op zonnige dagen.

Na de behandeling kan uw huid wat rood worden, lichte zwelling vertonen of wat geïrriteerd zijn. Het gevoel is te vergelijken met zonnebrand. Na enkele uren zal dit verminderen. Als u er behoefte aan heeft mag de huid gekoeld worden met een koud kompres.

Schrik niet als het lijkt alsof het erger wordt na de behandeling. De vaatjes worden eerst donkerder, omdat ze door de behandeling beschadigd worden. Dit zal snel wegtrekken.

Als u last heeft van huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis of een koortslip, dan kan dit door de behandeling weer geactiveerd worden. Mocht het op de plek die behandeld dient te worden voorkomen, dan is het raadzaam om de behandeling uit te stellen.
Onze huidtherapeute zal dit tijdens het consult met u bespreken.

Couperose before/after

Onze Vestiging

Beijerlandselaan 28-B 3074 EJ Rotterdam

Mail Ons

rotterdam@cliniclaras.nl

Bel Ons

010 432 15 15
06 18 31 48 15

× Neem contact op