Wat is Image?

 

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Onze behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

Iedereen heeft recht op een gezonde huid. IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering.
Dit komt door de unieke combinatie van behandelingen en thuisproducten. Deze bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten en werkstoffen.
Alle producten zijn ontwikkeld door dermatologen en huidtherapeuten.

IMAGE Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische en natuurlijke bestanddelen en past de laatste wetenschap toe met klinisch bewezen resultaat.

Clinic Lara’s is een officiële IMAGE Skincare kliniek. Onze specialisten zijn getraind om elk huidprobleem aan te pakken.

Image facials

 

Tijdens een facial wordt de huid diep gereinigd, wat resulteert in een gezonde en stralende huid.
Doordat de behandeling wordt afgestemd op uw huid, is een direct zichtbaar resultaat haalbaar.
De specialiste zal gebruik maken van krachtige enhancers, zoals hyaluronzuur, retinol, stamcellen, vitamine C, koijc en anti-oxidanten.

 

Ormedic – Balancing facial: zeer geschikt voor iedere huid die gedehydrateerd en geïrriteerd is na stressvolle perioden. Zeer geschikt voor zwangere vrouwen en een huid die in disbalans is.

Vital C – antioxidant and anti-aging facial: speciale formule voor het verminderen van de rode, gevoelige en geïrriteerde droge huid. Zeer geschikt bij Rosacea en pigmentvlekken.

Clear Cell – Be Clear Purifying facial: bestrijdt alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten in combinatie met anti-bacteriële peptiden.

Iluma facial: geeft de huid het bekende ‘GLOW’ effect en is ideaal bij pigmentvlekken en UV-schade.

O2 lift: Luxe facial voor een frisse en stralende huid met direct zichtbaar resultaat.

Image peelings

 

Intensieve huidverbetering start bij de thuisproducten en de peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acné of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de peelings werken ook stimulerend voor de cel lagen in de diepere huid, waardoor deze minder snel veroudert.

Signature Facelift:  een unieke peelingbehandeling met 30% vitamine C, glycolzuur en retinol. De actieve enzymen stimuleren de cel vernieuwing. Al na één behandeling ziet u een prachtig resultaat!
Ormedic Lift: deze peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een Aloë Vera gel-substantie.

Lightening Lift (Forte):  door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid.

Wrinkle Lift (Forte): een basis van Aloë Vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peeling, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct verminderen.

Acne Lift: Deze peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Hierdoor kalmeert de huid en zorgt het voor cel vernieuwing.

Na de Image Skincare behandeling

 

Na de facial of peeling met Image Skincare wordt er een vrijblijvend advies gemaakt die afgestemd is op uw huid en wensen.

Onze Vestiging

Beijerlandselaan 28-B 3074 EJ Rotterdam

Mail Ons

rotterdam@cliniclaras.nl

Bel Ons

010 432 15 15
06 18 31 48 15

Geef hier uw voorkeursdatum aan
    document.getElementById( "ak_js_1" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );

    × Neem contact op