Werkwijze

Clinic Lara’s werkwijze

Bij Clinic Lara’s streven we ernaar om de allerbeste resultaten te behalen, zowel op het gebied van behandelresultaten maar ook als het gaat om klanttevredenheid en het beantwoorden van je vragen.
Voordat je met een behandeling begint, plannen we een kosteloos en vrijblijvend consult in.

 

Kosteloos en vrijblijvend consult

 

Een oriënterend gesprek met één van onze specialisten waarbij we je wensen in kaart brengen, is altijd kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we je (hulp)vraag, je verwachtingen en je algehele gezondheid. Samen stellen we een passend behandelplan op. Ook worden de tarieven en vergoedingen van de zorgverzekeraar besproken. Het consult duurt ongeveer 30 minuten.

 

Kosteloos en vrijblijvend consult inclusief huidscan

 

Wil je naast een oriënterend gesprek ook de diepte opzoeken qua huidanalyse en weten wat zich in jouw diepere huidlagen afspeelt? Vermeld dan bij het maken van je afspraak dat je ook een huidscan wilt laten doen. Voor de huidscan wordt € 35,- in rekening gebracht. Dit bedrag vervalt zodra je een vervolgafspraak inplant. Later verrekenen we dit bedrag.

 

Neem contact met ons op

 

Heb je interesse in één van onze behandelingen en wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig voor het ondergaan van een behandeling in onze kliniek. Het is wel mogelijk dat de zorgverzekeraar om een verwijsbrief zal vragen voor het vergoeden van de behandeling.
Het maken van een afspraak kan via het contactformulier, via WhatsApp of telefonisch:
WhatsApp: 06 18314815
Rotterdam: 010 4321515
Voor overige vragen kun je mailen naar: rotterdam@cliniclaras.nl

 

Vergoedingen

 

Via de zorgverzekering kunt u (een deel van) de kosten vergoed krijgen als het gaat om laserontharing, acne- en camouflagebehandelingen. Tijdens de intake kunnen wij samen met jou kijken of je hiervoor in aanmerking komt. Na de behandeling krijg je de factuur mee, die je zelf dient in te dienen bij de zorgverzekeraar.

× Neem contact op