Anti-cellulite

 

Wat is de anti-cellulite behandeling?

 

Zoals de naam al zegt wordt de anti-cellulite massage uitgevoerd in de dieper gelegen huidlaag (het onderhuidse bindweefsel). De massage kan op het hele lichaam worden toegepast.

Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding en reduceert blokkades. Door bindweefselmassage toe te passen verstevigt de huid.

Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen los te laten. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan.

Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd.

Ook helpt de bindweefsel massage bij het tegengaan van cellulite.

 

Wat is cellulite?

 

De term cellulite verwijst naar de kuiltjes van de huid op de heupen, dijen en billen. Deze verschijning komt veel vaker voor bij vrouwen dan bij mannen als gevolg van verschillen in de manier waarop vet, spier- en bindweefsel verdeeld zijn in de huid van mannen en vrouwen.

De knobbeligheid van cellulite wordt veroorzaakt door vetophopingen, wat het bindweefsel onder de huid verstoord. Dit leidt tot de karakteristieke veranderingen in het uiterlijk van de huid.

Cellulite is niet gerelateerd aan de aandoening die bekend staat als cellulitis, dat is een verspreiding van bacteriële infectie van de huid en de weefsels onder de huid.

 

Bindweefselmassage voor het gezicht

 

Hoe kan de bindweefselmassage voor het gezicht uw huid weer stralend maken?
Het doel van deze behandeling is het stimuleren van collageen. Verklevingen die zich in de huid door afvalstoffen hebben opgebouwd los te masseren en zo de doorbloeding te optimaliseren. De huid wordt gelift en krijgt een stralende teint.

 

Wat kan de anti-cellulite behandeling voor uw huid betekenen?

 

 • Vermindering van lijntjes
 • Stimuleren van doorbloeding
 • Aanmaak collageen
 • Verbetering huidconditie

 

Bindweefselmassage voor het lichaam

 

Bindweefselmassage voor het lichaam werkt in de diepere lagen van de huid en zal daar het weefsel stimuleren. Daarnaast helpt cupping bij het losmaken van de onderhuidse verklevingen, zodat deze met de manuele bindweefselmassage beter weggemasseerd kunnen worden.

 

 

Resultaten Bindweefsel massage voor het lichaam

 

 • Opheffing van onderhuidse verklevingen
 • Zichtbare vermindering van cellulite
 • Afbraak van vetafzettingen
 • Verbetering van de huidconditie
 • Minder last van vermoeide benen
 • Versteviging van de huid en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Valt sneller af in combinatie met sporten
 • Huid wordt strakker

 

Behandeladvies

 

De bindweefselmassage kan het best worden toegepast in kuurverband. Na elke behandeling zul je resultaat zien en ook voelen. In combinatie met een gezonde levensstijl kan bindweefselmassage extra positief effect hebben op uw lichaam.

Onze Vestiging

Beijerlandselaan 28-B 3074 EJ Rotterdam

Mail Ons

rotterdam@cliniclaras.nl

Bel Ons

010 432 15 15
06 18 31 48 15

Geef hier uw voorkeursdatum aan
  document.getElementById( "ak_js_1" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );

  × Neem contact op